Jewel Quest

Zuhatag játék
Jewel Quest játék ingyenes letöltése

Egy újabb párosíts hármat játék. Ezúttal drágaköveket és más Maja kincseket kell egymás mellé rendezned, hogy megoldd a különböző pályákat.

Játék letöltés

A Jewel Quest talán az egyik leghíresebb párosíts hármat játék volt a Candy Crush Saga előtt. Ezeknek a játékoknak a lényege, hogy egy adott pályán különböző színű kockák vannak, amik jelen esetben drágakövek. Ezek közül minden körben egyet- egyet cserélhetsz fel, hogy olyan kombinációkat kapj, ahol három egyforma színű drágakő van egymás mellett. Ekkor ezek eltűnnek, te pedig pontokat kapsz értük.

Ebben a játékban minden egyes mező, ahonnan már tüntettél el kockát arany színűvé változik. A célod, hogy adott idő alatt a pálya összes mezőjét arannyá változtasd. Ebben különböző kombinációk és különleges képességek is a segítségedre lesznek majd.

180 pálya biztosítja a több órányi kikapcsolódást. 36 különböző elrendezés van, amiket ötször tudsz egymás után végigjátszani, mindegyik végigjátszással egy kicsit nehezítve a játékot. A pályák végén apró történet darabokat kapunk, kezdetben napló részleteket, később pedig a totemek beszélnek majd hozzánk. Ezekből áll majd össze játék története.

Jewel Quest letöltése ingyen - elérhető változatok

Letöltés Windows-ra Letöltés iPhone telefonra Letöltés Android telefonra
Notice: Undefined variable: game_link in /home/kertinfo/jatek-letoltes.hu/wp-content/themes/kombo/single.php on line 379