Farm Heroes Saga

Zuhatag játék
Farm Heroes Saga játék ingyenes letöltése

A párosíts hármat játék a puzzle játékok egyik legnépszerűbb formája. A Farm Heroes Saga is egy ilyen zuhatag játék, ahol gyümölcsöket kell összegyűjtened.

Farm Heroes Saga adatlap

💼 Fejlesztő:King
💿 Kategória:Játék, Zuhatag játék
🕹️ Platform:Android
🕑 Feltöltve:2017-02-22
Játék letöltés

A Farm Heroes a híres Candy Crush Saga készítőinek játéka, ahol egy állatokkal teli farmon játszhatsz.

A zuhatag játékok lényege, hogy egy megadott méretű pályán különböző színű formák vannak. Jelen esetben gyümölcsök, napocskák és vízcseppek. Ezek közül egyet-egyet felcserélhetsz, hogy ezzel három vagy több ugyanolyan formát rendezz egymás mellé. Az így párosított formák eltűnnek, ezért pedig pontokat (zselébabokat) kapsz. Minél több egyforma ábra kerül egymás mellé annál jobb kombókat csinálhatsz és még több pontot gyűjthetsz be. A begyűjtött zselébabokért pedig különböző fejlesztéseket, erősítéseket vehetsz, hogy aztán a nehezebb pályákat is le tudd győzni.

Bár a játék alapja nagyon egyszerű mégis – vagy talán pont ezért – sok órányi szórakozást tud biztosítani. A Farm Heroesban több mint 1400 pálya várja, hogy megoldd őket. Az elért pontszámokat pedig megoszthatod barátaiddal, életeket és egyéb ajándékokat küldhetsz nekik és azt is az orruk alá dörgölheted, ha egy-egy pályát jobb pontszámmal teljesítettél, mint ők.

Farm Heroes Saga letöltése ingyen - elérhető változatok

Hasonló játékok