Slither.io játék ingyenes letöltése

Az utóbbi idők egyik legnépszerűbb játéka faék egyszerű, de mégis kitűnő szórakozást nyújt. Apró kis kukaccal kell nagyra hízni és felfalni a többi játékos férgecskéjét.

Slither.io adatlap

💼 Fejlesztő:Slither.io
💿 Kategória:Játék, Ügyességi játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2017-01-09
Játék letöltés

Van valami szemet gyönyörködtetően egyszerű a Slither.io játékmenetében. A jól ismert kígyós játék: tekeregni kell a pályán és a színes eledelek felfalásával egyre nagyobbra nőni. Ezt egyetlen dolog színesíti és teszi nagyszerűvé: több ezer másik játékos is épp ugyanezt csinálja és próbálja egyre nagyobbra növelni a kígyóját.

S ahogy a kígyók egyre nagyobbak, s az eleség egyre kevesebb – kiéleződik a konkurenciaharc is. És ekkor már nyomasztó lesz az a tudat, hogy a kicsi állatkád bizony elpusztulhat, ha nekimegy egy másik játékosnak, akkor vége. Az egyre nagyobbá fejlődő férgek világában az állandó éhség és kapzsiság által hajtva ez előbb-utóbb bekövetkezik. Valaki hibázik és az elemeire hulló lény darabjait megszállják a kis lények, hogy bekebelezzék és magukat hizlalják. Igen érdekes látni, hogy a szabad pálya és kevés szabály mennyi érdekes stratégiát szül, ahogy a játékosok próbálnak egyre feljebb kapaszkodni a pillanatnyi dicsőséget hirdető ranglétrán.

Ha nem is vagy a stílus rajongója, akkor is tegyél vele egy próbát, érdekes élményben lesz részed.

Slither.io letöltése ingyen - elérhető változatok

Hasonló játékok