Pou játék ingyenes letöltése

Neveld fel a saját virtuális űrlényedet! Etesd, öltöztesd, játssz vele és szórakozzatok remekül együtt!

Pou adatlap

💼 Fejlesztő:Zakeh
💿 Kategória:Játék, Ügyességi játék
🕹️ Platform:Android
🕑 Feltöltve:2016-12-17
Játék letöltés

A Pou egy mobilos játék, ahol egy kis krumpli-szerű űrlényt kell nevelned. Ha játszottál már tamagochival, akkor ismerős lesz a játékmenet. A saját poud egy virtuális háziállat, akire vigyázhatsz és végignézheted, ahogy felnő. Etetned kell, tisztán tartani, elaltatni és ha véletlenül megbetegedne, akkor is neked kell gondját viselni.

Ha sikerül életben tartanod poudat, akkor rengeteg közös mókában lehet részetek. A különböző mini-játékok több órányi remek szórakozást biztosítanak, miközben aranyat szerezhetsz velük.Az így összegyűjtött pénzből ruhákat, napszemüvegeket és egyéb kiegészítőket vehetsz neki. Vagy felhasználhatod, hogy szebbé tedd a számos rendelkezésre álló szobát. A laboratóriumban pedig különböző varázsitalokkal kísérletezhetsz.

A pouknak is megvan a maguk szociális élete, így együtt játszhatsz barátaid pouival vagy beszélgethetsz pouddal. (Bár az utánozáson kívül sajnos többre nem képes a kis űrlény.) Ha megbarátkoztok pouddal és jól gondját viseled, akkor remek társak lehettek akár hónapokig is!

Pou letöltése ingyen - elérhető változatok

Hasonló játékok