Chicken Invaders

Ügyességi játék
Chicken Invaders játék ingyenes letöltése

A földet egy távoli galaxis csirkéi támadták meg, hogy bosszút álljanak a Föld csirkéiért. Szállj szembe a megszállókkal és süsd meg életed legjobb omlettjét!

Játék letöltés

Az örök klasszikus Space Invaders feldolgozása ez a játék, ahol a megszálló űrlények helyett most csirkékkel kell szembenézned. Az űrhajód a képernyő alján foglal helyet, és jobbra balra manőverezve kell elpusztítanod az űrt megtöltő csirkéket, miközben igyekszel elkerülni a tojásaikat.

A felperzselt csirkék combjait begyűjtve bónusz pontokat szerezhetsz, az ajándékdobozok pedig különböző fegyver fejlesztéseket és más erősítéseket rejtenek. Tíz pályán szállhatsz szembe a csirkékkel, ahol különböző formációban támadó csirkéket kell elpusztítanod vagy halálos aszteroida mezőn keresztülsuhannod. Az utolsó pályán szembe kell szállnod a fő csirkével. Ha pedig legyőzted, a tíz pálya kezdődhet előröl, csak éppen egy kis nehezítéssel.

A játékot egyedül is játszhatod vagy akár két játékos módban a barátaiddal szállhatsz szembe a szárnyasokkal.

Chicken Invaders letöltése ingyen - elérhető változatok

Letöltés Windows-ra
Notice: Undefined variable: game_link in /home/kertinfo/jatek-letoltes.hu/wp-content/themes/kombo/single.php on line 379