The Sims 3 játék ingyenes letöltése

Sims 3. A világ talán legnépszerűbb szimulátor játéka. Kicsi emberkéket kell terelgetni az élet rögös és boldog (boldogtalan) útján. Gyakorlatilag virtuális Barbie felnőtteknek.

The Sims 3 adatlap

💼 Fejlesztő:The Sims Studio
💿 Kategória:Játék, Szimulátor játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2016-04-04
Játék letöltés

A játék során tulajdonképpen saját életvitelünkkel is találkozhatunk, hiszen Simjeink élik mindennapjaikat, azaz dolgoznak, gyereket nevelnek, vágyaik vannak és hobbijuk is akad. Ugyanúgy élnek amint a hétköznapi emberek. A játéknak soha nincsen vége. A Sims 3 újdonsága, hogy a város nyitott, így mindent nagyon jól lehet látni. Elugorhatunk egy étterembe, betérhetünk a kórházba állást vállalni, meglátogathatjuk a fürdőházat kezelés céljából. megtehetünk bármit, amit a hétköznapi életünkben is tennénk. A játék másik különlegessége, hogy a napszakok is valósághűen váltakoznak. Gyönyörködhetünk a napfelkeltében és nézhetjük, ahogy az éjszakai csillagok feljönnek az égre.

Az előző részekhez képest a Sim 3-ban azonban van egy óriási változás. A vágyak és a félelmek részben megsemmisülnek és a vágyakhoz most már pontszám tartozik amelyet „életcél” jutalomnak hívnak. Ezek beváltásával különféle fantasztikus dolgokra tehetünk szert, mint például a „Jó megfigyelő”. Az összes emlék eltűnik ebben a részben és életre kelnek a moddletek, azaz a hangulatdarabkák. A játékban közel 50 személyiségjegy tűnik fel. Az általunk kiválasztott személyiségjegyek alapján kapjuk meg az életcélt. Az életcélok között szerepel a világhírű sebész és az űrhajós lét is. A következő korcsoportokkal tudunk játszani: csecsemő, tipegő, gyermek, tinédzser, fiatal felnőtt, felnőtt, idős.

Már nagyon sokakat kerített hatalmába ez a játék, hiszen napról napra átélhetjük akár saját életünket, vagy létrehozhatunk a játék segítségével egy olyan családot, amire valójában vágyunk. Elmehetünk olyan programokra, amelyekre a való életben esetleg nem jutunk el. Mindazoknak ajánljuk, akik a hétköznapi életüket egy tényleg életszagú játékkal szeretnék feldobni.

The Sims 3 letöltése ingyen - elérhető változatok

Hasonló játékok