The Sims játék ingyenes letöltése

A méltán népszerű The Sims játékban általad kreált karakterek mindennapjait élheted át. Építsd Simjeid karrierjét, alapíts családot vagy hódítsd meg a város legszebb nőit! A választás csak rajtad áll.

The Sims adatlap

💼 Fejlesztő:The Sims Studio
💿 Kategória:Játék, Szimulátor játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2016-12-14
Játék letöltés

A méltán népszerű The Sims sorozat első része 2000-ben látott napvilágot és megteremtett egy új műfajt a játékok között, és azóta számtalan kiegészítő és folytatás jelent meg. Egy sandbox játékról van szó, ahol nincs konkrét történetszál, hanem szabadon játszhatsz egy kompúter által generált világban.

Számos családot hozhatsz létre, teljesen személyreszabható karakterekkel. A kinézet kiválasztása után megadhatsz különböző személyiségjegyeket is a karaktereknek. A kész családokat egy kisváros házaiba költöztetheted be vagy üres telkeken építhetsz nekik házakat.

Már a házak megépítése is remek szórakozás, de az igazi móka csak akkor kezdődik, amikor a frissen beköltözött családunk mindennapjait kezdjük élni. A gyerekek iskolába járnak, a felnőttek pedig vagy keresnek egy állást a számtalan választható karrier közül vagy akár otthonról is dolgozhatnak például festőként.

A játék gyakorlatilag arról szól, hogy életben tartsd a Simjeidet. Elég pénzt kell keresned, hogy napi szinten megéljenek, majd hogy egyre szebb és jobb holmikat vehess a házba. Hosszú távon fejlesztheted a karrierjüket, a képességeiket vagy akár drága dolgokkal pakolhatod tele az egyre nagyobb és szebb házukat.

Simjeinknek nagyon fontos a szociális élet. A családtagokkal való kommunikáció mindennapos, de nagyon sűrűn találkozhatsz a város többi lakójával is, akikkel összebarátkozhatsz, összeveszhetsz vagy akár meg is hódíthatod őket.

Az első Sims játékhoz hét kiegészítő biztosítja a sok hónapnyi önfeledt szórakozást és hogy sose fogyj ki az újabb lehetőségekből.

The Sims letöltése ingyen - elérhető változatok

Hasonló játékok