Sims 2 játék ingyenes letöltése

Sims 2 a világ legtöbbet eladott játékai közt található, több mint 100 millió példány kelt el belőle világszerte. A káprázatos számokra csak egy magyarázat lehet: a játék kib. jó.

Sims 2 adatlap

💼 Fejlesztő:Maxis
💿 Kategória:Játék, Szimulátor játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2015-07-27
Játék letöltés

No de mi is ez a Sims ? Miért is éri meg letölteni? Jogos kérdések, rögvest meg is válaszolom. A Wikipédia szerint „A The Sims 2 egy stratégiai élet-szimulációs játék…”. Más szóval emberkéket kell tutujgatni. Olyan mint ha a barbi babák önálló életre kelnének és nemcsak a képzelet szüleménye lenne a kis életük. Vagyis embereket kell nevelgetni, irányítani, kielégíteni a vágyaikat, meg ilyesmi.

Kisgyerekkorától, egészen öregkoráig, amíg el nem jön a kaszás, kísérheted a kiválasztott simedet. Vagy egyszerre akár több sim (mondjuk egy egész család) sorsát figyelheted. A játék lényegében végtelen szórakozást nyújt, hiszen nem lehet végigvinni. Mindig születik egy új kis élet akit irányíthatsz, mindig történik valami érdekes valakivel.

Hogy ne csak a céltalan (és önfeledt) tamagocsizás menjen, lehetőség van különféle célok teljesítésére is. Mármint ezek a simeknek a céljai, de szükségük van rád. Hisz egyedül olyan elveszettek.

Sims 2 letöltése ingyen - elérhető változatok

Hasonló játékok