My Talking Tom

Szimulátor játék
My Talking Tom játék ingyenes letöltése

Mindig is szerettél volna egy cicát? Most itt a lehetőség! Tom a macska egy roppant szórakoztató virtuális háziállat, aki mindig veled lesz a telefonodon.

My Talking Tom adatlap

💼 Fejlesztő:Outfit7
💿 Kategória:Játék, Szimulátor játék
🕹️ Platform:Android
🕑 Feltöltve:2017-02-08
Játék letöltés

Aki még emlékszik a tamagochikra az tudni fogja, hogy mi ez a játék. Egy virtuális háziállatnak Tomnak kell a gondját viselned. Etetheted, játszhatsz vele, lefektetheted aludni. És idővel végignézheted, ahogy kiscicából igazi kandúrrá válik.

Azon kívül, hogy gondját viseled és nevelgeted Tomot, rengeteget mókázhattok együtt. Tom képes visszaismételni bármit, amit mondasz neki. Bár ezzel legfeljebb pár percig foglalod le magad vagy pár órára a hat éves unokahúgodat, de ezen kívül rengeteg remek mini-játék vár, amivel viszont már órákig remekül szórakozhatsz.

A játék jelentős részét teszik ki a különböző személyre szabható tárgyak. Tom ruhatárától a szeméig a bundáján át bármit átállíthatsz kis kedvenceden. Természetesen ez aranyba kerül majd, amit megvehetsz vagy a különböző mini-játékokkal szerezhetsz meg. Különböző videó hirdetések megnézéséért is kaphatsz aranyat.

My Talking Tom letöltése ingyen - elérhető változatok

Hasonló játékok