My Talking Angela

Szimulátor játék
My Talking Angela játék ingyenes letöltése

Egy igazi hercegnőt nevelhetsz Angela a cuki cica személyében. Saját virtuális cicád mindig ott lesz melletted, hogy együtt játsszatok, sminkeljetek és öltözzetek csinosabbnál csinosabb ruhákba.

Játék letöltés

A tamagochi stílusú virtuális háziállat játékok egyike a My talking Angela, ahol egy pici cicát kell felnevelned igazi nővé. A tradicionális etetős, fürdetős elemeket is megtalálod a játékban. Simogathatod kedvencedet, aludni küldheted, de még a fogát is megmoshatod.

Ha társaságra vágysz, akkor sem kell csalódnod ebben a játékban. Bár Angela csak ismételgetni tudja, amit mondasz neki, bármikor játszhattok a számos mini-játékkal, amikkel nem csak az idődet töltheted el, de aranyat is nyerhetsz.

Az arany a játék egyik legfontosabb tényezője, ebből vehetsz a cicádnak különböző ruhákat, bundát és egyéb kozmetikai cikkeket, amikkel teljesen egyedivé teheted kis kedvencedet és valóban hercegnőnek érezheti majd magát.

My Talking Angela letöltése ingyen - elérhető változatok

Letöltés Android telefonra Letöltés iPhone telefonra
Notice: Undefined variable: game_link in /home/kertinfo/jatek-letoltes.hu/wp-content/themes/kombo/single.php on line 379