Goat Simulator

Szimulátor játék
Goat Simulator játék ingyenes letöltése

Ha egy kis könnyed nevetésre vágysz, ne keress tovább! Mindig is ki akartad próbálni milyen lehet egy kecske bőrébe bújva lerombolni a várost? Ez a te játékod!

Goat Simulator adatlap

💼 Fejlesztő:Coffee Stain Studios
💿 Kategória:Játék, Szimulátor játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2017-02-16
Játék letöltés

A Goat Simulator az utóbbi évek egyik legkomolytalanabb játéka. A régi idők gördeszkás játékait idézi fel, azzal a különbséggel, hogy itt egy kecske vagy. És a különböző trükkök helyett minél több mindent kell összetörnöd, hogy pontokat szerezz. Egy hátraszaltó közben fejeled el a labdát, ami összedönti a kerti partit és maga alá temeti a grillező fiatalokat? Csak egy átlagos kecske hétköznapjai.

A játékban két várost fedezhetünk fel, rengeteg meglepetéssel és rejtett kalanddal. És bár komolyabb játékmenet nincs, mégis órákig sétálgathatsz a pályán és mindig találsz majd valami újat, valami még agyamentebbet.

A készítők büszkén reklámozzák, hogy a játékban szándékosan hagynak bugokat. Állításuk szerint minden bugot, amitől nem omlik össze a játék bent hagytak, ezzel még viccesebb és váratlanabb helyzeteket teremtve. Külön említést érdemel a játék fizikai motorja, ami legjobb esetben is furcsa. A kecskénk váratlan szögekben, kicsavarodva, kilógó nyelvvel fog felmászni egy falon vagy indokolatlan irányba és sebességgel tovább repülni egy-egy nagyobb esés után.

Gyűjtsd te a legtöbb pontot, légy az alfa-kecske és nevess, ameddig bírod!

Goat Simulator letöltése ingyen - elérhető változatok

Hasonló játékok