Don’t Starve

Szimulátor játék
Don’t Starve játék ingyenes letöltése

Ebben a túlélő játékban egy ismeretlen világban találod magad, ahol a semmiből kell felépítened bázisodat. Szövetkezz a malacemberekkel, bújj el a vérebek elől, vadászd le a legendás szörnyeket és utazz világok között. És ne feledd a legfontosabbat, sose éhezz!

Don’t Starve adatlap

💼 Fejlesztő:Klei
💿 Kategória:Játék, Szimulátor játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2017-02-17
Játék letöltés

A Don’t Starve egy magávalragadó hangulatú indie játék. A grafika Tim Burtont juttatja eszünkbe, a játékmenet pedig azt, hogy több száz órát kéne eltöltenünk ebben az elbűvölő világban.

Több választható karakter áll rendelkezésedre, amiket a játék során tudsz majd megszerezni. Mindegyikük más képességekkel rendelkezik, más-más játékstílust téve lehetővé. Kezdetben egy teljesen ismeretlen világban ébredsz. A túlélős játékokhoz hasonlóan itt is először gyűjtögetned kell, majd rájönni, hogy milyen alapanyagból miket tudsz készíteni.

Az első pár napban csak a felfedezés lesz a fontos, ám később felépítheted saját bázisaidat farmokkal, csapdákkal és különböző gépekkel. A játék jellegzetes karaktere Charlie, egy szörny, aki, ha nem készülsz fel megfelelően a sötétben eljön érted és végez veled. Ezért fontos, hogy éjszaka legyen nálad valamilyen fényforrás. A játék sok óra után sem válik unalmassá, hiszen ha már a felszínt felfedezed, akkor várnak rád a barlangrendszerek ősi romjai és elfeledett kincsei. Ha pedig már ezeket is meguntad volna, akkor a történetmód újabb hihetetlen kihívások elé állít téged.

Bár elsőre valószínűleg nem fogsz néhány napnál tovább életben maradni, de megéri újra és újra próbálkozni, hiszen az első pár halálod után te is rájössz majd, hogy téged is magával ragad ez a gyönyörű és izgalmas játék.

Don’t Starve letöltése ingyen - elérhető változatok

Hasonló játékok