OGame játék ingyenes letöltése

Kényelmes tempójú birodalom építős űrstratégiai játék. Fejleszd a bolygódat, flottádat és közben tartsd sakkban és sarcold a többi játékost.

Játék letöltés

A közel 5 millió játékost számláló OGame játék a menedzser-stratégiai játékok egyik legrégebbi gyöngyszeme – már 2000 óta boldogítja a játékosokat. Szerencsére a játékosok univerzumnak nevezett szerverekre vannak osztva, így nem kell egyszerre sokmillió játékossal párhuzamosan hadakoznod.

Kezdetben egy kis bolygó fölött gyakorolsz uralmat, ezt a kicsinyke kis birodalmat kell fejlesztened, nyersanyagot bányásznod és persze terjeszkedned. Ahogy egyre erősödik a bázisod és a flottád, egyre nagyobb eséllyel kerülsz ki győztesen a harcból és tömheted meg a kincstárad.

A játék nem ad lehetőséget a harci műveletek közvetlen irányítására és felügyeletére; mindez automatikusan zajlik. Így csak annyit tehetsz, hogy próbálod maxra tápolni a csapatodat. Szerencsére nem csak ellenségekből áll a világ, számtalan lehetőség van a többi játékossal való együttműködésre és szövetségre lépésre is.

Kis teljesítményű számítógéphez ideális szórakozás.

OGame letöltése ingyen - elérhető változatok

Letöltés Windows-ra
Notice: Undefined variable: game_link in /home/kertinfo/jatek-letoltes.hu/wp-content/themes/kombo/single.php on line 379