Goodgame Empire

Stratégia játék
Goodgame Empire játék ingyenes letöltése

A Goodgame Empire egy középkori építkezős játék. Egy kicsiny városkából kell óriási birodalmat építened. Építkezz, fejleszd a seregeidet és hódítsd!

Goodgame Empire adatlap

💼 Fejlesztő:Goodgame Studios
💿 Kategória:Játék, Stratégia játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2017-03-31
Játék letöltés

Egy klasszikus stratégiai /  menedzser játék. Egy igazi időfaló. Szóval ha nincs rá napi 30 órád, ne is próbálkozz vele 🙂

Nem akarlak elijeszteni a Goodgame Empire-től, hiszen igazán remek játék, a műfajának szerintem a legjobb darabja. Szép, kiegyensúlyozott, gördülékeny. És ingyenes… már amennyire egy free to play játék ingyenes lehet.

Kezdetekben adott egy kicsiny kastélyocska, amit kis ügyességgel és állandó felügyelettel óriási birodalommá duzzaszthatsz. Szerencsére nagyon jó és fejlett a tanácsadó rendszer, pillanatok alatt végigvezetnek a fontos funkciókon. Ráadásul nem olyan, mint ha gépi fordításon esett volna át a játék :). A játékmenet lényegében nagyon egyszerű: termelés, építkezés, kiképzés és támadás részeket kell ismételgetni. Sok erőforrást kell előállítani, hogy nagy sereged legyen és még több erőforrást csinálhass, amiből még nagyobb sereged lehet. Közben felprédálsz néhány kastélyt és sok-sok borsot törsz a többi játékos orra alá.

Goodgame Empire letöltése ingyen - elérhető változatok

Hasonló játékok