CuntWars játék ingyenes letöltése

Szereted a stratégiai játékokat? És a jó csajokat? A CuntWars-ban mindkettőt megtalálod egyszerre! (18+-os játék) Ez a játék két dolgot is nagyon jól csinál egyszerre. Megtalálsz benne mindent, ami egy jó kis csatákra épülő stratégiai játékhoz kell. Minden meccs egyedi, okosan kell taktikáznod, különböző hősökből állíthatod össze a csapatodat. A CuntWars azonban hoz valami olyat […]

CuntWars adatlap

💼 Fejlesztő:Hooligapps
💿 Kategória:Játék, Stratégia játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2021-07-16
Játék letöltés

Szereted a stratégiai játékokat? És a jó csajokat? A CuntWars-ban mindkettőt megtalálod egyszerre! (18+-os játék)

Ez a játék két dolgot is nagyon jól csinál egyszerre. Megtalálsz benne mindent, ami egy jó kis csatákra épülő stratégiai játékhoz kell. Minden meccs egyedi, okosan kell taktikáznod, különböző hősökből állíthatod össze a csapatodat.

A CuntWars azonban hoz valami olyat is, amit a többi stratégiai játék nem. Ez pedig rengeteg erősen 18+os tartalom, ami eléggé megfűszerezi a játék hangulatát. Az egész játék lényege, hogy hősöket gyűjts, akik általában csinos hölgyek, ráadásul meglehetősen kevés ruhában – vagy éppen anélkül. Ahogy a hőseid egyre erősebbek lesznek, úgy kapsz újabb és újabb képeket róluk, ráadásul a játék sűrűn van tűzdelve izgalmas átvezető jelentekkel is.

Ami a legszuperebb, hogy ezzel a játékkal tényleg sokáig el lehet szórakozni, így nem unod majd meg akkor sem, amikor – hogy is mondjam – a felnőtt tartalom már nem köt le annyira. Sőt. A küldetések, csaták, az egységek fejlesztése és új hősök gyűjtése mind számtalan órányi szórakozást jelentenek majd. Ráadásul a fő történetszál mellett számos egyéb dologgal is foglalkozhatsz. Ezek között természetesen ott vannak a PvP csaták is, amik még izgalmasabbá teszik a dolgokat.

Szóval ha a kipróbálnád a CuntWars-t, akkor érdemes lesz a taktikai érzékedet is beizzítani a nagyágyú mellett!

CuntWars letöltése ingyen - elérhető változatok

letöltés

Hasonló játékok