Company of Heroes

Stratégia játék
Company of Heroes játék ingyenes letöltése

Minden idők egyik legjobbra értékelt valós idejű stratégiai játéka, ami a második világháború csatatereire kalauzol el, hogy te is megvívhasd a legfontosabb harcokat.

Játék letöltés

Bár a második világháború világát sok játék feldolgozta már, a Company of Heroes ezt úttörő módon tette. A gyönyörű 3D grafika segít beleélni magad a csaták hevébe, az egyedi játékmechanizmusok pedig biztosítják a kiemelkedő játékélményt.

A csatatéren minden épület és egyéb objektum lerombolható, különböző megszállt civil épületekből barakkokat formálhatsz vagy orvosi sátrakat állíthatsz fel a megfelelő stratégia pontokon. Különböző gyalogos osztagokat és harci gépeket küldhetsz csatába, miközben légi támogatással vagy tüzérségi csapásokkal segítheted csapataidat.

A játék egyedi nyersanyagrendszerét is érdemes megemlíteni. Emberi erőforrásokból, üzemanyagból és munícióból kell gazdálkodnod, amikből különböző stratégia pontok elfoglalásával szerezhetsz többet. Figyelned kell azonban, hiszen ezek a pontok csak akkor lehetnek hasznodra, ha tudod biztosítani a bázisod és a nyersanyagtermelő pont közötti utat is. Viszont így neked is lehetőséged nyílik az ellenfél utánpótlásának elvágására egy-egy jól irányzott támadással.

Az újfajta játékmechanizmus és a számos egyedi csatatér sok órányi szórakozást jelent. Ha szeretnéd átélni a világháború küzdelmeit, akkor ne keress tovább, ez a te játékod!

Company of Heroes letöltése ingyen - elérhető változatok

Letöltés Windows-ra
Notice: Undefined variable: game_link in /home/kertinfo/jatek-letoltes.hu/wp-content/themes/kombo/single.php on line 379