Company of Heroes 2

Stratégia játék
Company of Heroes 2 játék ingyenes letöltése

Világháborús csatákat vívhatsz meg a Company of Heroes sorozat második részében is. Az élményt egyedi játékmechanika és gyönyörű grafikai elemek teszik teljessé.

Company of Heroes 2 adatlap

💼 Fejlesztő:Relic Entertainment
💿 Kategória:Játék, Stratégia játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2017-02-14
Játék letöltés

A széria első darabjához hasonlóan ez a játék is a második világháború idején játszódik, ám itt a keleti front eseményeit ismerheted meg a szovjet vagy a német csapatok élére állva. Ha szeretnéd a nyugati front eseményeit is átélni azt a játék számos kiegészítője teszi lehetővé.

A 3D-s grafika gyönyörű élményt nyújt. A robbanások és géppuska ropogás közepette pillanatok alatt beleélheted magad az igazi hamisítatlan világháborús hangulatba.

A játékmenet sok mindent megőrzött az első részből. Ugyanúgy gyalogos egységeket és harckocsikat irányítunk, miközben egy egy támogató képességként légicsapást mérhetünk ellenfelünkre vagy bevethetjük a nehéz tüzérséget. Megmaradt a sorozatra jellemző nyersanyagkezelés is, ahol különböző stratégia pontok képeznek egy fajta ellátmány utat. Ahhoz, hogy megkapjuk a nyersanyagokat az elfoglalt pontok után a pontok kapcsolatát is biztosítanunk kell.

A második rész nagy előnye a sokszínű multiplayer mód, ahol játszhatunk más játékosok vagy akár a gép ellen is. Saját dedikált szerverek és a hatalmas játékosbázis biztosítja a sok órányi remek szórakozást.

Company of Heroes 2 letöltése ingyen - elérhető változatok

Hasonló játékok