Clash of Clans

Stratégia játék
Clash of Clans játék ingyenes letöltése

Építsd fel saját bázisod, toborozz sereget sárkányokból és barbárokból, hogy aztán porig rombold és kifoszd más játékosok falvait!

Clash of Clans adatlap

💼 Fejlesztő:Supercell
💿 Kategória:Játék, Stratégia játék
🕹️ Platform:Android
🕑 Feltöltve:2017-01-10
Játék letöltés

A Clash of Clans egy multiplayer játék mobilra, ahol a saját falvad építésén dolgozhatsz, miközben más játékosokkal szállsz szembe. Először csak egy apró falu ura vagy majd később hatalmas seregeket képezhetsz ki sárkányokkal és varázslókkal a soraiban.  A bájos grafika és a többi játékossal való interakció teszi igazán magával ragadóvá ezt a játékot.

Bár valós idejű stratégiáról van szó, egy lassabb és hosszabb távú játékmenet jellemzi. Az épületek elkészülése magasabb szinteken akár napokat is igénybe vehet, ám ez nem lassítja le a játékélményt, hiszen eközben a seregeiddel más játékosok falvait fosztogathatod, hogy aztán a következő épületedet is legyen miből felhúzni.

Ahogy a játék neve is mutatja különböző klánokhoz csatlakozhatsz. Ha a barátaiddal játszotok létrehozhatjátok saját klánotokat vagy csatlakozhatsz egy általad választott másik klánhoz is.

A klánban a játékosok egymást segítik katonákkal és háborút indíthatnak más klánok ellen, a dicsőség és a zsákmány reményében.

Clash of Clans letöltése ingyen - elérhető változatok

Hasonló játékok