Battle for the Galaxy

Stratégia játék
Battle for the Galaxy játék ingyenes letöltése

Építsd fel a saját űrbázisodat, képezz ki csapatokat, gyűjts nyersanyagokat és harcolj más játékosokkal! Szakítsd ki a saját kis szeletedet a galaxisból, és tegyél szert hírnévre ebben a szuper stratégiai játékban. Ha szereted a stratégiai játékokat és a sci-fi cuccokat, akkor ezt a játékot neked találták ki. A Battle for the Galaxy-ban egy bázis vezetőjét […]

Játék letöltés

Építsd fel a saját űrbázisodat, képezz ki csapatokat, gyűjts nyersanyagokat és harcolj más játékosokkal! Szakítsd ki a saját kis szeletedet a galaxisból, és tegyél szert hírnévre ebben a szuper stratégiai játékban.

Ha szereted a stratégiai játékokat és a sci-fi cuccokat, akkor ezt a játékot neked találták ki. A Battle for the Galaxy-ban egy bázis vezetőjét alakítod, aki kemény csapatokat irányít, a gazdaságért felel és folyamatosan fejleszti az épületeket.

A Battle for the Galaxy-ban megtalálsz mindent, amire egy jó stratégiai játékhoz szükség van. Te döntheted el, hogy a gazdaságra és a fejlesztésre fókuszálsz és így gyűjtesz egyre több nyersanyagot, vagy pedig inkább a harcot választod és a számos különböző elérhető egységből egy ütős hadsereget állítasz össze.

Bármelyik utat választod, azt tudnod kell, hogy nem vagy egyedül a galaxisban. Más játékosokkal kell majd megküzdened vagy éppen szövetségre lépned. Ami garantált az az izgalom, a kemény csaták és a soha véget nem érő taktikázás.

A játékot bármikor és bárhol játszhatod, hiszen mobilon és böngészőben egyaránt elérhető. Így akármikor letolhatsz majd egy gyors csatát vagy elindíthatsz egy új fejlesztést. Ahhoz, hogy tiéd legyen a galaxis legkeményebb űrbázisa, már csak le kell töltened a Battle for the Galaxy-t!

Battle for the Galaxy letöltése ingyen - elérhető változatok

letöltés
Notice: Undefined variable: game_link in /home/kertinfo/jatek-letoltes.hu/wp-content/themes/kombo/single.php on line 379