1848 játék ingyenes letöltése

Éld át a dicső 1848/49-es forradalom csatáit, ismerd meg a korabeli szövetségi viszonyokat, vezesd győzelemre a seregeidet és alakítsd te a történelem menetét!

1848 adatlap

💼 Fejlesztő:Huszár Games
💿 Kategória:Játék, Stratégia játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2017-02-08
Játék letöltés

Az 1848 egy körökre osztott stratégia, amely az Oktatási Minisztérium segítségével valósult meg még 2005-ben. A játék a ‘48-as forradalom és szabadságharc eseményeit dolgozza fel. A csatákon kívül igyekszik bemutatni a korabeli szövetségi, politikai viszonyokat és hadviselést is.

Bár a játék törekszik a történelmi hűségre, a döntések mégis a te kezedben vannak. Így egy alternatív végkimenetet is elérhetsz, ahol Világosnál a fegyverletétel helyett győzelem vár a magyarokra.

Seregeinket gyalogosokból, lovasokból és ütegekből állíthatod össze. Ám nem csupán a haderő méretére kell figyelned, hanem a földrajzi adottságokra, az időjárásra, a morálra és sok más fontos tényezőt kell szem előtt tartanod.

Akár történelem órára szeretnéd jobban megjegyezni a forradalom eseményeit és személyeit vagy csak egy remek stratégiai játékot keresel az 1848 remek választás lesz!

1848 letöltése ingyen - elérhető változatok

Hasonló játékok