Grand Theft Auto

Régi játék
Grand Theft Auto játék ingyenes letöltése

A maga idejében meghökkentően erőszakos és közben páratlan népszerű játék volt az eredeti GTA. Próbáld ki Te is - most ingyen letöltheted.

Grand Theft Auto adatlap

💼 Fejlesztő:Rockstar Games
💿 Kategória:Játék, Régi játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2016-09-20
Játék letöltés

Mai szemmel talán kissé nevetségesnek hat a Grand Theft Auto legelső része – a felülnézeti megoldásnak köszönhetően, olyan mint ha matchboxokkal furikáznánk egy játékvárosban. Ha képes vagy túllendülni ezen a mai korból származó beidegződésen és túllépsz a nem túl korszerű grafikán, akkor nagyszerű játékélményben lesz részed.

Az elsőre ártatlannak tűnő kis felülnézeti játékban egy kedves gengszter aspiránst alakítasz, aki különféle, egyre nehezedő feladatok elvégzésével dolgozza be magát a maffia kegyeibe. A kezdeti piti elintéznivalókat hamarosan követik a komolyabb melók: autólopások, véres leszámolások. Ha elegendő feladatot végzel el, akkor megnyílnak újabb és újabb részek a városban, újabb bűnszervezeteknek dolgozhatsz. A rontott missziókat többé nem lehet újra próbálni.

A többi GTA-hoz hasonlóan, itt is teljesen szabadon bejárhatod a várost, nincs megszabva, hogy pontosan hogyan teljesítsd a küldetést. Ha kedved van ártatlan civileket is öldöshetsz.

Grand Theft Auto letöltése ingyen - elérhető változatok

Letöltés Windows-ra

Hasonló játékok