Doom játék ingyenes letöltése

DOOM - minden FPS akciójáték ősapja. Generációk nőttek fel a korszakalkotó játékon, rajongói bázisa mai napig töretlenül szereti. Itt az ideje letölteni.

Doom adatlap

💼 Fejlesztő:ID software
💿 Kategória:Játék, Régi játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2017-03-22
Játék letöltés

Az 1993-ban megjelent Doom a játékvilág örök klasszikusa. A megjelenése első heteiben már 10 millióan töltötték le; ezzel szélesre tárta a még születőben lévő játékipar előtt a kapukat.

Korához képest több nagyságrenddel is színvonalasabb játék volt, akkoriban meghökkentően realisztikusnak és erőszakosnak tűnt. De ez szerencsére nem sokakat zavart és hamarosan elöntötte a Földet a Doom és a videojáték láz.

A játékban 10 féle fegyverrel lehet aprítani a pokol hadseregét – kezdve a sima pisztolytól, a rakétavetőn át a legendás BFG 9000 tömegpusztító fegyverig.

30 zseniálisan megtervezett pályán kell végigmenni, hogy végigvidd a játékot – aminek egyébként annyira egyszerű a története, hogy kár is szót vesztegetni rá.

Amivel szintén úttörő volt a játék, hogy nagyon könnyen moddolható, vagyis könnyű kiegészítőket, módosításokat készíteni hozzá. Ezzel megteremtették a modder közösségek alapját.

A játék több folytatást is megélt, a Doom 3 -at a Kombo oldalról is letöltheted.

Ha a Doom-ot nem DOS alapú gépen futtatod (szinte kizárt), akkor szükséged lesz egy DOS emulátorra. Innen letölthetsz egyet.

Doom letöltése ingyen - elérhető változatok

letöltés

Hasonló játékok