Sword Art Online Legend

Multiplayer játék
Sword Art Online Legend játék ingyenes letöltése

Vesd magad bele a Sword Art Online világába, harcolj jól ismert ellenfelekkel és játssz ezzel a remek böngészős RPG-vel.

Sword Art Online Legend adatlap

💼 Fejlesztő:GameSprite
💿 Kategória:Játék, Multiplayer játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2017-11-08
Játék letöltés

Ez a játék a Sword Art Online anime alapján készül és rengeteg elemet emelt át onnan. Kezdetben négy kaszt közül választhatsz, kardforgató, vándor, pap vagy lovagként vetheted magad a csaták hevébe. Kellemes grafikai megoldások, szép animációk várnak és látványos harcok várnak.

Mint minden MMORPG-ben itt is fontos szerepet kap a karakter fejlődése, az egyre jobb felszerelések megszerzése és a kincsek gyűjtése. Az automatikus játékmenet megengedőbb, akár a házi feladatot is megírhatod miközben a hősöd az ellenfeleket öldökli. A legerősebb karakterek feloldhatják az isteni fegyvereket, amik minden korábbinál nagyobb erőhöz juttathatják őket.

A játék számos funkcióval rendelkezik, napi és időszakos események teszik színesebbé a kalandokat és a közösségi élmény sem hiányzik. Melléd szegődhetnek háziállatok vagy akár nem játékos karakter barátnőt is szerezhetsz magadnak. Ha pedig valamelyik klántársaddal igazán jól kijöttök, akkor vár rátok a játékbeli házasság.

Sword Art Online Legend letöltése ingyen - elérhető változatok

letöltés

Hasonló játékok