Omega Zodiac

Multiplayer játék
Omega Zodiac játék ingyenes letöltése

A böngészős RPG-k szerelmeseinek jelenthet remek szórakozást az Omega Zodiac játék, ahol a hősödet fejlesztve kell megküzdened az egyre erősödő ellenségekkel.

Omega Zodiac adatlap

💼 Fejlesztő:Game Hollywood
💿 Kategória:Játék, Multiplayer játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2017-11-08
Játék letöltés

A játék sokat merít a görög és a norvég mitológiából, rengeteg ismerős isten, félisten és mitológiai lény köszön majd vissza rád. A látványos animációk és a kegyetlen ellenfelek segítenek beleélni magad a játék lenyűgöző világába.

Három kaszt közül választhatod ki a saját hősödet. A lovag egy közelharci gyilkológép, aki bátran veti magát a csata mélyébe. Ezzel szemben az íjász inkább a távolsági támadásokat részesíti előnyben és sokkal inkább a sebzéskiosztásra helyezi a hangsúlyt. A mágus segít kontroll alatt tartani a csatamezőt és pusztítót varázslatokkal vet véget ellenfeleinek.

A játék számos érdekes funkciót tartogat, csatlakozhatsz klánokhoz. PvE vagy PvP arénákban harcolhatsz vagy megküzdhetsz a néhány óránként feltámadó, a világot fenyegető főellenségekkel. A klánok közti harcok pedig még izgalmasabbá teszik a játék későbbi szakaszait.

Nagy hangsúly kerül a zsákmányolt tárgyakra és kincsekre is. A szent páncélok hatalmas erőket kölcsönöznek használóiknak, így legfőbb célok ezeknek a fejlesztése és megszerzése lesz.

Az automatikus harcrendszer segíti a kezdő játékosokat is, illetve kiváló választás lehet ez a játék, ha közben mással is szeretnél foglalkozni.

Omega Zodiac letöltése ingyen - elérhető változatok

Hasonló játékok