League of Angels 2

Multiplayer játék
League of Angels 2 játék ingyenes letöltése

A nagy sikerű League of Angels második része egy látványos böngészős stratégiai játék, ahol lenyűgöző hősökből összeállított csapatodat vezetheted csatába a démoni hordák ellen.

League of Angels 2 adatlap

💼 Fejlesztő:Youzu Games
💿 Kategória:Játék, Multiplayer játék
🕹️ Platform:
🕑 Feltöltve:2017-11-09
Játék letöltés

A játék egyik legfőbb eleme a különböző hősök összegyűjtése. A gyönyörű angyaloknak és erős harcosoknak mindnek meg van a maga erőssége. Ez alapján kell elrendezned őket az elérhető pozíciókban. A harc automatikusan történik, algoritmusok számolják ki a legjobb lépéseket és ez alapján vetik magukat a csatába a hősök.

Ez a típusú passzív játékmenet kedvez a kezdő játékosoknak, akiknek így nem kell minden egyes apró részletet átlátni. Remek választás lehet ez a játék ha csak szeretnél egy kicsit kikapcsolódni. A folyamatos tippek és a menüben is elérhető segítségrendszer még egyszerűbbé teszi a játék megértését.

Az elképesztő varázslatok, tűzesők és meteorok mind-mind elősegítik, hogy jobban beleéld magad a játék látványos és lélegzetelállító világába. A magasabb szinteken újabb és újabb lehetőségek nyílnak majd meg előtted. Harcolhatsz más játékosok seregei ellen az arénában vagy belevetheted magad a többszemélyes kalandokba más játékosok segítségével, ahol még nagyobb jutalmak és erősebb ellenfelek várnak majd.

League of Angels 2 letöltése ingyen - elérhető változatok

Hasonló játékok