Honfoglaló játék ingyenes letöltése

Mérd össze tudásodat más játékosokkal ebben a remek stratégiai játékban. A sok éves múltra visszatekintő Honfoglaló garantáltan megmozgatja az agysejtjeidet!

Honfoglaló adatlap

💼 Fejlesztő:THX Games Zrt.
💿 Kategória:Játék, Multiplayer játék
🕹️ Platform:Android
🕑 Feltöltve:2017-02-08
Játék letöltés

A 2002-ben indult játék az évek során nagyon sokat változott, ám a lényeg mind a mai napig megmaradt. Egy stratégiai játékról van szó, ahol három játékos küzd egymással, hogy megyénként elfoglalják Magyarországot.

A játékban különböző témájú kvíz kérdések megválaszolásával juthatsz újabb üres megyékhez vagy arathatsz győzelmet ellenfeleiden. A feleletválasztós kérdésekben négy lehetséges válaszból kell kiválasztanod, amelyiket helyesnek gondolod. A tippelős kérdéseknél pedig egy számot kell megadnod és aki a helyes válaszhoz legközelebbi értéket adta meg, az a játékos nyeri azt a kört.

Különböző játékmódok közül választhatunk a villámháborútól egészen a hosszú hadjáratig. Első körben a felosztásra kerül sor, ahol tippelős kérdésekkel szerezhetsz üres megyéket. Majd miután az összes üres megye elfogyott megkezdődik a harc, ahol feleletválasztós kérdésekkel győzheted le ellenfeleidet. A körök lejártával a legtöbb pontot összegyűjtött játékos győz. A nyereményért tapasztalatot és aranyat kaphatunk.

A játékban rengeteg különböző lehetőséged lesz, ahogy a szintekkel haladsz előre és egyre több aranyat gyűjtesz majd. Épületeket fejleszthetsz a faludban, amik később a játék során lesznek majd segítségedre, még érdekesebbé téve a játékélményt

Honfoglaló letöltése ingyen - elérhető változatok

Hasonló játékok