Evolve játék ingyenes letöltése

Fantasztikus többjátékos FPS, némi csavarral. Bújj a vadászok bőrébe, akik egy hatalmas szörnyet üldöznek és nyerd el a trófeát. Vagy légy te a szörny és szállj szembe a vadászok csapatával.

Evolve adatlap

💼 Fejlesztő:Turtle Rock Studios
💿 Kategória:Játék, Multiplayer játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2017-02-19
Játék letöltés

Egy Evolve meccs öt játékosból áll, akik közül négyen a vadászokat játsszák, egy játékos pedig a szörnyet.

A vadászok célja, hogy megöljék a szörnyet. Ehhez négy különböző kaszt közül választhatsz, mindegyik más képességekkel. Az Assault kaszt a sebzés osztó a csapatban, a Medic az elesett és megsérült csapattársakon tud segíteni, a Support főleg pajzsokkal segíti a csapatot és a legfontosabb szerep a Tracker, aki különböző módszerekkel képes becserkészni a menekülő szörnyet.

A szörny próbál minél tovább életben maradni, míg elég erős nem lesz, hogy szembeszálljon a vadászokkal. Ebben egy egyedi fejlődési rendszer van a segítségére, amiről a játék is kapta a nevét. A pályán különböző élőlényekkel találkozol, akiket megölhetsz és elfogyaszthatsz. Ha elegendő élelmet fogyasztottál el, akkor továbbfejlődhetsz ez által sokkal erősebbé válva. Ilyenkor fejlesztheted különböző képességeidet, az ugrástól, a tűzlehelletig.

Egy akciódús lövöldözős játék, ahol a csapatjátékosok és azok is megtalálják a helyüket, akik jobban szeretnek ‘solozni’.

Evolve letöltése ingyen - elérhető változatok

Hasonló játékok