Lineage 2

MMORPG játék
Lineage 2 játék ingyenes letöltése

A Lineage 2 a 2000-es évek egyik legnépszerűbb MMORPG játéka, ami a mai napig releváns maradt és megőrizte a játékosbázisának egy nagy részét. Ez leginkább a folyamatos updateknek és a játékot korszerűségét javító fejlesztéseknek köszönhető. Egy ingyenes MMO-ról van szó, ami számtalan órányi remek szórakozást és egy aktív közösséget nyújt. A koreai fejlesztésű játék rengeteg […]

Lineage 2 adatlap

💼 Fejlesztő:NCSOFT
💿 Kategória:Játék, MMORPG játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2021-07-16
Játék letöltés

A Lineage 2 a 2000-es évek egyik legnépszerűbb MMORPG játéka, ami a mai napig releváns maradt és megőrizte a játékosbázisának egy nagy részét. Ez leginkább a folyamatos updateknek és a játékot korszerűségét javító fejlesztéseknek köszönhető. Egy ingyenes MMO-ról van szó, ami számtalan órányi remek szórakozást és egy aktív közösséget nyújt.

A koreai fejlesztésű játék rengeteg tartalommal, hatalmas világgal és kiterjedt, izgalmas kasztrendszerrel rendelkezik. A nyílt világban számtalan különböző területet fedezhetsz majd fel, mindegyik telis-tele szörnyekkel, küldetésekkel, és természetesen kincsekkel.

Több faj közül is választhatsz, amelyek között megtalálhatóak egyedi, csak a Lineage 2-re jellemzőek is. A kasztrendszer is szuperül van kialakítva. Bár kezdetben csak a harcos és varázsló érhető el, később ezekből számtalan különböző alkaszt nyílik meg előtted.

Ami mindenképpen a Lineage 2 mellett szól, az az elkötelezett közösség. Erre pedig szükség is lesz, hiszen a játékban hatalmas főellenségekkel kell majd megküzdened, kastélyokat elfoglalni, belefolyni a politikai játszmákba és a játékosok közötti csatákba egyaránt.

Szóval ha szeretnél kipróbálni egy sokat látott, de mégis friss MMORPG-t, ami ráadásul teljesen ingyenes – ne habozz! Töltsd le te is a Lineage 2-t és vesd bele magad az izgalmas világba!

Lineage 2 letöltése ingyen - elérhető változatok

letöltés

Hasonló játékok