Mahjong Connect

Mahjong játék
Mahjong Connect játék ingyenes letöltése

A Mahjong Connect egy igen népszerű változata a sokféle mahjong variánsnak. A klasszikus játékot kissé más szabályokkal megbolondítva egy egészen izgalmas dolog jött létre.

Játék letöltés

A hagyományos mahjong pasziánsz variánsoktól eltérő szabályrendszere teszi igen vonzóvá a mahjong rajongók számára. A már jól ismert kínai dominók ezúttal nem egy egymást lefedő alakzatban kerülnek fel a táblára, hanem minden lapocska egy síkban van. A levételi alapszabályok a már jól ismertek: össze kell párosítani az azonos (vagy speciális) kockákat. Egy csavar van csak a dologban, a két mahjong lapot egy, legfeljebb kétszer megtörő egyenessel össze kell tudni kötni. Szerencsére ezt ténylegesen nem kell megtenni, ennek a lehetősége már bőségesen elég.

Ezt a szabályt sokkal nehezebb elmagyarázni, mint kipróbálni; játék közben azonnal magától értetődővé válik, a pontos működés. A műfaj rajongóinak kihagyhatatlan; itt a lehetőség letölteni.

Mahjong Connect letöltése ingyen - elérhető változatok

Letöltés Windows-ra Letöltés Android telefonra
Notice: Undefined variable: game_link in /home/kertinfo/jatek-letoltes.hu/wp-content/themes/kombo/single.php on line 379