World of Warships

Lövöldözős játék
World of Warships játék ingyenes letöltése

A World of Warships egy igazán kemény akciójáték, ahol gigászi csatahajókkal kell megmérkőzni másik játékos ellen. Teljes játék, így különösen érdemes letölteni.

World of Warships adatlap

💼 Fejlesztő:Wargaming.net
💿 Kategória:Játék, Lövöldözős játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2019-07-11
Játék letöltés

Aki még nem unta agyon a Wargaming tankos és repülős MMORPG-jét és szeretne ezúttal egy igen szokatlan harcformában részt venni – annak itt a World of Warship hadihajós játék. Gigászi fémmonstrumok kapitányaként a három óceán egyikén kell ripityomra lőni az ellenséget.

Az ember azt hinné, hogy a nyílt vízi háború nem túl változatos, de azt kell mondanom, hogy lélegzetelállító csatákat lehet vívni. Négy eltérő típusú hajószörnnyel lehet aprítani az ellenséget, öt frakció (USA, Németek, Japánok, Oroszok és Angolok) flottájához csatlakozva. A különféle hadihajókkal való győzelem más és más stratégiát igényel – nyilván teljesen másra jó egy romboló és egy repülőgép anyahajó.

A hajót a csaták folyamán megszerezhető tapasztalati pontokkal és pénzzel erősíthetjük, így jobb eséllyel szállhatunk csatába legközelebb. A hagyományos PVP csaták mellett lehet hatalmas, közösségi háborúkat is vívni. A játékosok akár klánokba tömörülve is hadakozhatnak egymással, ezek mindegyike saját területet birtokolhat.

World of Warships letöltése ingyen - elérhető változatok

letöltés

Hasonló játékok