World of Warplanes

Lövöldözős játék
World of Warplanes játék ingyenes letöltése

Szállj harcba más pilótákkal ebben a multiplayer játékban! Idézd fel letűnt korok légi ütközeteit, miközben a modern MMO játékok minden izgalmát is átélheted!

World of Warplanes adatlap

💼 Fejlesztő:Wargaming.net
💿 Kategória:Játék, Lövöldözős játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2016-12-14
Játék letöltés

A World of Warplanes egy masszív multiplayer játék, ahol világháború korabeli pilóták bőrébe bújhatsz és veheted fel a harcot más játékosokkal. A játék a klasszikus lövöldözős multiplayer arénákra emlékeztet, ám az irányításnak és hangulatnak is egyedi csavart ad, hogy a levegőben játszhatunk. Ha játszottál már a World of Tanks vagy World of Warships játékokkal, akkor biztosan sok minden ismerős lesz, hiszen ugyanaz a cég fejleszti mindegyiket.

A hangárunkban különböző gépeket vehetünk, mindegyik más erősséggel rendelkezik, amiket a valós modellek ihlettek. Két misszió között fejleszthetjük a gépmadarakat, a legénységünket és különböző szakértelmeinket.

Elsőre nehézkes lehet megszokni az irányítást, ám később sokkal könnyebb dolgod lesz és sok órányi remek szórakozás vár rád miközben rég letűnt hadigépeket irányíthatsz és pusztíthatsz el.

A játék egyetlen negatívuma, hogy kifejezetten pay-to-win. Azaz sokkal nagyobb előnyt élveznek azok, akik fizetnek is a játékban megvehető fejlesztésekért. Viszont ha csak pár óra kikapcsolódásra vágyunk, akkor remek választás lehet ez a játék, egy fillér befektetése nélkül is.

World of Warplanes letöltése ingyen - elérhető változatok

Letöltés Windows-ra

Hasonló játékok