World of Tanks

Lövöldözős játék
World of Tanks játék ingyenes letöltése

A World of Tanks online tankos játék szó szerint tömegeket mozgósított a háborús csatározásokhoz. Akciódús és brutális játék, ahol csak a legjobb csapatok győzedelmeskednek.

World of Tanks adatlap

💼 Fejlesztő:Wargaming.net
💿 Kategória:Játék, Lövöldözős játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2017-01-08
Játék letöltés

Ha már oly pofátlanul népszerű MMORPG ez a World of Tanks, én is tettem egy próbát vele; elhatároztam magam a letöltés mellett. Pedig valami oknál fogva nem annyira csípem az online tömegjátékokat, de a való életből kölcsönvett brutális tankok és a pörgős tankcsaták víziója meglágyították a szívemet.

Letöltés és installálás után nagyon hamar kiderült számomra: ez a játék bizony bitang szép és nagyon részletes. Ezeknek a jó pontoknak azonban nem sokáig örülhettem, hisz rögtön a legelső csatámban pillanatok alatt leszedtek – és már vége is a meccsnek, lehet várni a következőre. Mi van? Semmi újjáéledés? Ezért igazán kár volt betenni a lábam.

No de nem adom fel, felidéztem magamban a veterán akció player szellemét és nekiveselkedtem a következő csatának, ahol már tovább álltam a sarat. A játékmenet egyébként igen egyszerű: a maximum 15 perces csaták során le kell ölni az ellenséget. No de ki várt ennél bonyolultabbat egy tankos játéktól?

Hiába igen széles a választék a tankokból (kb. 250 féle hadiszerszám közül lehet választani), én valahogy mindig azt éreztem, hogy ugyanabban tankban ülök. Azt hiszem ez sem az én játékom. Engem nem igazán kapott el a cucc, szóval inkább meghagyom másoknak ezt a csodajátékot.

World of Tanks letöltése ingyen - elérhető változatok

letöltés

Hasonló játékok