Hydorah játék ingyenes letöltése

Kilencvenes évek stílusú oldalazós űrhajó lövöldözős játék. Igényesen megrajzolt, igényes kivitelezésű játék - ráadásul baromi nehéz. Kihagyhatatlan.

Hydorah adatlap

💼 Fejlesztő:Locomalito
💿 Kategória:Játék, Lövöldözős játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2015-06-18
Játék letöltés

Amikor eldöntöttem, hogy elindítom a Kombo oldalt, akkor azonnal tudtam, hogy a Hydorah biztosan felkerül a letöltések közé. Hatalmas kedvenc nálam ez űrlövöldözős játék; ez első screenshot után tudtam, hogy nekem ezt meg kell szereznem, le kell töltenem.

Szerzője Locomalito valami igen zseniálisat alkotott: játéka tökéletesen visszaadja a 80-as 90-es évek hangulatát. Gyönyörűen megrajzolt pixeles grafika láttán elfog a nosztalgia. A tájak, az ellenségek mind nagyszerűen néznek és igen egyediek; ráadásul rengeteg van belőlük.

Mindössze 10 pálya áll rendelkezésünkre (ha jól emlékszem) és egy-egy pálya kb. 5 perc alatt teljesíthető. Ez első ránézésre nem tűnik túl nagy játékidőnek, de mégis már-már végtelenre nyújtható a szórakozás. Vagy az önsanyargatás és a dühödt billentyűzet csapkodás. Ugyanis a játék maga nagyon nehéz és a pályák közben nincs mentési és újratöltési lehetőség. Annál nagyobb viszont a dicsőség.

Régi játékok szerelmeseinek kihagyhatatlan fogás. Ó és a legjobbat nem is mondtam: ez egy teljes játék.

Hydorah letöltése ingyen - elérhető változatok

Letöltés Windows-ra

Hasonló játékok