Far Cry játék ingyenes letöltése

Olyan, mára már klasszikusnak számító FPS akciójátékokkal robbant a köztudatba, mint a Half-Life vagy a Doom3. Ez talán kicsit kisebbet szólt, de így is emlékezetes darab.

Játék letöltés

Kortársaival ellentétben ebben a játékban egy hatalmas, félig-meddig nyílt világban kell végrehajtanunk a küldetésünket. Teljesen szabadon itt sem bóklászhatunk;megadott sorrendben kell a területeken végigküzdeni magunkat, mindig az aktuális célt végrehajtva. De hogy a hegyoldalon mész fel, vagy átgázolsz a zsoldos táboron – az már csak rajtad áll.

A történet szerint teljesen véletlen keveredsz a szigetre, gonosz zsoldosok leszednek és a csaj akivel jöttél eltűnik. Szerencsére képzett csávó vagy, gond nélkül lecsapsz a fenegyerekekre és gond nélkül leölsz sokszáz zsoldost. A szigeten egyébként titkos mutánsszörny kísérleteket is folytatnak, ezekből a rémekből is másvilágra küldhetsz jó párat. A végén persze minden jó.

Nálam nagy kedvenc volt a játék, amikor megjelent; egy kis nosztalgiázásra biztosan jó lesz.

Far Cry letöltése ingyen - elérhető változatok

Letöltés Windows-ra
Notice: Undefined variable: game_link in /home/kertinfo/jatek-letoltes.hu/wp-content/themes/kombo/single.php on line 379