Jelly no Puzzle

Logikai játék
Jelly no Puzzle játék ingyenes letöltése

Ha csak egy logikai játékra van időd az életed hátralévő részében, ez legyen az. Ez a játék nemcsak zseniális, hanem nehéz is. Nagyon nehéz. Egy olyan logikai játék, ahol végig azt fogod érezni, hogy ez lehetetlen. Ha kedveled a kihívásokat, mindenképpen töltsd le.

Jelly no Puzzle adatlap

💼 Fejlesztő:Qrostar
💿 Kategória:Játék, Logikai játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2016-08-21
Játék letöltés

Az alapfelállás már-már unalomig ismert: kis kockákat kell ide-oda tologatni a pályán (bal egér gombra balra, jobb egérgombra jobbra mozdul a kocka). Ezek a kis kockák, ha egymáshoz érnek összeragadnak. A cél, hogy minden, azonos színű kockát egybeforrasszon az ember. “Ez könnyű” – gondolná az egyszeri játékos, de valójában brutálisan nehéz. Már az első pályán elszórakoztam vagy negyed órát, mire sikerült megoldani.

Ha csak szimplán nehéz lenne, akkor nem ajánlanám annyira jó szívvel; de ami igazán kiemeli a hasonló logikai játékok közül az, hogy zseniális a pályák felépítése. A látszólag hihetetlenül egyszerű pályák mesterien vannak kialakítva, több “ez majdnem megvan” csapdával / tévúttal is meg van szórva. Rengeteg türelmet, próbálkozást és a játékmechanikára való ráérzést igényel, mire végig tudod vinni.

A játék Windows-os verziója mellett letölthető az Andoid telefonos változata is, ami legnagyobb bánatomra csak az első 10 pályát adja csak ingyen. Igazán nagy kár, hisz valószínűleg ez a világ legjobb logikai játéka.

Jelly no Puzzle letöltése ingyen - elérhető változatok

Hasonló játékok