Fekete macska

Kártya játék
Fekete macska játék ingyenes letöltése

Az egyik legnépszerűbb Windows-os kártyajáték a Fekete macska. Négy játékos küzd egymás ellen a végső győzelemért. A cél, hogy minél kevesebb pontot gyűjtsél.

Fekete macska adatlap

💼 Fejlesztő:Microsoft
💿 Kategória:Játék, Kártya játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2015-09-13
Játék letöltés

Igazi gémerként még ezt, az amúgy igen casual (kazuár) játékot is illik ismerni. Bár tényleg nem ilyenekkel szoktam nyomulni, kivételesen igen nagy tapasztalatra tettem szert benne. Ugyanis gimis németóráim során figyelés helyett inkább fekete macskával vertük el az időt. Igaz nem számítógépen, hanem NDK “erotikus” kártyákkal tettük ezt. Hogy hogyan is kell ezt csinálni? Íme a szabályzat:

A játék kezdetekor mindenki kap 13-13 lapot, minden körben le kell tenni egyet, azonos színben. Aki a legnagyobbat teszi, az viszi el az egészet. Ez még nagy problémát nem okoz, hiszen csak a kőr lapok és a pikk dáma (a fekete macska) begyűjtése ad büntető pontot. Ha valaki bezsebeli egy játékban az összes kőrt és a pikk dámát, akkor egy fia büntetőt sem kap, hanem a többiek írnak egy csomót. Aki először összegyűjti a 100 pontot az a balek és véget ér a játék.

Ha csak számítógép ellen tudunk nyomulni, akkor hamar túl könnyűvé válik a játék. Ilyenkor megfontolandó, hogy más kártyajátékokkal próbálkozzunk, vagy simán letöltjük a Fekete özvegyet – sokkal jobb szórakozás amúgy is.

Fekete macska letöltése ingyen - elérhető változatok

Hasonló játékok