Admirális

Kártya játék
Admirális játék ingyenes letöltése

A 19. század óta népszerű pasziánsz játékok egyik legszórakoztatóbb változata az Admirális, ahol szinte sosincs megoldhatatlan leosztás.

Admirális adatlap

💼 Fejlesztő:Microsoft
💿 Kategória:Játék, Kártya játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2016-12-11
Játék letöltés

A pasziánsz játékok lényege, hogy egyedül játszhatóak és egy pakli véletlenszerűen kipakolt kártyát kell újra sorba rendezni. Az Admirális verzió népszerűségét az adja, hogy a többi változattal szemben itt nagyon ritkán találkozhatsz olyan játékkal, amit nem lehet megnyerni.

A paklit 8 darab 7 illetve 6 lapos oszlopba osztjuk ki, képpel felfelé. A többi pasziánsz variánshoz hasonlóan itt is az a cél, hogy a színenkénti alapokba ásszal kezdődően rendezd el a paklit. Ugyanúgy pirosra-feketét, feketére-pirosat szabályok alapján pakolhatod a lapokat és a kártyákat csak az utánuk következő egyel nagyobb kártyára helyezheted át.

Az Admirális variáns nagy újítása a baloldali négy üres hely, ahova tetszőleges 1-1 kártyát pakolhatsz. Ezáltal akár 4 kártya mélységből is kihozhatod a szükséges lapokat.

Hogy a leginkább kihasználhasd ezeket a dobozokat, érdemes minél többet üresen hagyni belőlük és a félrerakott kártyákat megpróbálni minél hamarabb visszahelyezni az oszlopokba.

Admirális letöltése ingyen - elérhető változatok

Hasonló játékok