Spintires játék ingyenes letöltése

Végtelen orosz tajga, hatalmas erdőségek, vaskos farönkök, melyeket el kell szállítani a kitermelési helyétől a rakodóhelyig bivalyerős kamionokkal. Erről szól a Spintires játék.

Spintires adatlap

💼 Fejlesztő:Oovee
💿 Kategória:Játék, Kamionos játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2016-04-04
Játék letöltés

Akik kedvelik a kamion szimulátor játékokat, bizonyára pár hétre lekötik majd magukat ezzel a szovjet teherautókat megjelenítő játékkal. A Szovjetunióban járunk, ahol a legfontosabb teendőnk, hogy az államhatalom által elvárt különböző feladatokat teljesítsük teherautónkkal. A természet és a fizika törvényei azonban legtöbbször ellenünk vannak.

A játékban a járművünkkel farönköket kell összegyűjtenünk és ezeket kell egyik pontról a másikra elszállítanunk. A terepek nem túl egyszerűek, hiszen a mocsaras és saras vidékek mindenkit próbára tesznek. A változatos környéknek köszönhetően nagyon izgalmas a játék, hiszen soha nem tudhatjuk, hogy egy-egy könnyebbnek tűnő feladat mikor fordul nehézzé. Összesen 5 pályán keresztül kell a különféle szállítási feladatokat teljesítenünk, amelyek garantáltan izzasztóak lesznek. Ne tévesszen meg senkit sem az, hogy mindösszesen 6-800 méteren keresztül kell egy-egy farönköt áttaszigálni a sáros és mocsaras vidéken. Omló földutak, fás és sziklákkal teletűzdelt domborzat vár ránk egészen a játék végéig. Pályák tekintetében nagy változatosságra nem kell számítani, hiszen a Vulkán és a síkság fogja váltogatni egymást.

Ez egy valódi szimulátor, hiszen a szovjet munkagépek valós specifikációknak megfelelően működnek. A játékot mindazoknak ajánljuk, akik tényleg szeretnék egy pár pillanatra a tajgán érezni magukat, amint hatalmas munkagépükkel végigküzdik magukat a leglehetetlenebb helyzeteken és helyszíneken.

Spintires letöltése ingyen - elérhető változatok

Hasonló játékok