German Truck Simulator

Kamionos játék
German Truck Simulator játék ingyenes letöltése

Fantasztikus kamion szimulátor játék. Németországban kell felépíteni kamionos vállalkozásod lépésről lépésre. A kezdeti nehézségek leküzdése után már egész kamionflottát menedzselhetsz.

German Truck Simulator adatlap

💼 Fejlesztő:SCS Software
💿 Kategória:Játék, Kamionos játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2016-04-04
Játék letöltés

A rendkívül népszerű Euro Truck Simulatorhoz hasonlóan ez is egy kamionos játék. Annyira hasonlítanak egymásra amennyire lehet – lévén ugyanaz a cég fejlesztette őket. (Az SCSoft oldalát amúgy érdmes átböngészni hasonló játékok iránt)

Magam részéről nem vagyok nagy rajongója az ilyesfajta játékoknak, nekem nem elég ingergazdag. A játék neve egyébként tökéletesen leírja a játékot (minden sajátosságával együtt). Kamiont kell vezetni teljesen realisztikus módon, Németországban. Vagyis valós német tájakon kell furikáznod a rakományt, valós időben. Tehát több órát is rá kell szánni egy-egy küldetésre. Sőt! Gyakorlatilag pont annyi időt kell elverned a virtuális furikázás közben, mint egy valódi kamionsofőrnek, csak Te egy fillért se kapsz érte.

Grafikája kicsit elavult, de meg lehet szokni a vezetés végtelen ideje alatt. Csak a műfaj elkötelezett rajongóinak tudom jó szívvel ajánlani. A többiek inkább éljenek valódi életet.

German Truck Simulator letöltése ingyen - elérhető változatok

Hasonló játékok