Euro Truck Simulator 2

Kamionos játék
Euro Truck Simulator 2 játék ingyenes letöltése

Az Euro Truck Simulator 2 megjelenés óta izgalomban tartja a kamionos játékok rajongóit. Nem csoda, hisz műfajának legszebb ékköve - egyértelműen a legjobb kamion szimulátor. Kombo.hu oldalról le is töltheted.

Euro Truck Simulator 2 adatlap

💼 Fejlesztő:SCS Soft
💿 Kategória:Játék, Kamionos játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2015-06-25
Játék letöltés

Számomra szinte felfoghatatlan népszerűségnek örvend az Euro Truck sorozat mindegyik darabja. Megjelenése óta tízezrek ülnek a gépük előtt és irányítják virtuális teherszállító járművüket. Én magam sose voltam az a kamionban ülős, nyugodtan vezetgetős típus. Épp ezért még az én kezem is megremegett, hogy egyáltalán letöltsem és feltegyem-e az Euro Truck Simulator 2 -t, mondván úgysem nekem való. De mindent a Kombóért és a drága olvasókért! Szóval letöltöttem a világbajnok kamion szimulátort és nekiestem a sztorinak.

A játék gépigénye manapság alacsonynak mondható, jószerivel minden, nem szemétbe való vason beindul, így az én 7 éves PC-men is simán zakatoltak a kamionok. Az ETS2 hét világmárkával is szerződést kötött, így nem mindenféle kamu autóval, hanem valódi(nak tűnő) Mercedes kamionokkal lehet száguldozni és betartani a közlekedési szabályokat.

El kell ismerni a világ modellezésével igen jó munkát végeztek a fejlesztők, számos valódi utat és helyszínt is beletettek a játékba – lokálpatrióta érzelmű játékosok akár Dunaújvárosban is roboghatnak a tízmillió tonnás masinájukkal. Ha nem lenne elég az alapjáték, akkor a tengernyi ingyenes Euro Truck Simulator mod letöltésével még színesebbé, érdekesebbé varázsolhatjuk szállítmányozási kampányunk helyszínét. ETS2 kaminok, pályák és egyéb modok pl. a Modland oldaláról letölthetőek.

Én igyekeztem nektek Euro Truck Simulator magyarítást is vadászni a játékhoz, de suta kis kezeimmel nem leltem egyet sem. Se a demóhoz, se a teljes verzióhoz. Evvan.

Euro Truck Simulator 2 letöltése ingyen - elérhető változatok

Hasonló játékok