World of Warcraft

Kaland játék
World of Warcraft játék ingyenes letöltése

World of Warcraft - minden idők legnépszerűbb MMORPG-je. Emberek és orkok (illetve a Szövetség és a Horda) végtelen ádáz csatája. Páratlan.

World of Warcraft adatlap

💼 Fejlesztő:Blizzard
💿 Kategória:Játék, Kaland játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2015-07-19
Játék letöltés

Ha letöltöd és felinstallálod a WoW-ot, készülj fel, hogy a hátralévő nem-online életed megsemmisül. Hisz ez a játék a nagy időzabáló, kiszippant örökre a valóságból. Szüleidről, barátaidról, családodról mondj le örökre, búcsúzz el tőlük, vár Azeroth világa.

A játékot két egymással harcoló frakció, a Horda és a Szövetség oldalán állva kell élvezned. A Horda csapatait az orkok, trollok, goblinok és egyéb félállati humanoidok teszik ki, míg a Szövetség törpék, elfek, emberek és egyéb unalmas fantasy klisé-lények közreműködésére támaszkodik. A gazdag fajválaszték mellett jó 20 kaszt közül választhatsz: mágus, harcos, vadász stb. lehetsz.

Mindegyik kasztnak kismillió képessége és egyéb tulajdonsága van. Egyébként mindenből kismillió létezik, a World of Warcraft annyira káprázatosan gazdag tartalomban, hogy szavak nincsenek rá. Hihetetlen méretű, jól kidolgozott területek, annyi küldetés amit egész életedben nem tudsz teljesíteni.

Kissé piruló arccal, de beismerem: valójában sose WoW-oztam: én meg akartam tartani a saját életemet. Viszont belekóstoltam több Warcraft játékba is; a WoW-os kártya, a Hearthstone pl. műfajának csúcsa. A Heroes of the Storm pedig a MOBA játékok új királya (állítólag). Akárhogy is van, Blizzard játékokban nem lehet csalódni, félelmetesen magas minőségű játékokat készítenek.

World of Warcraft letöltése ingyen - elérhető változatok

Hasonló játékok