Pokémon GO

Kaland játék
Pokémon GO játék ingyenes letöltése

Pokémon GO - a valódi világban barangolva gyűjtheted össze a mindenfelé megtalálható kis Pokémonokat. Legyél Te a legjobb Pokémon mester.

Pokémon GO adatlap

💼 Fejlesztő:Nintendo
💿 Kategória:Játék, Kaland játék
🕹️ Platform:Android, IOS
🕑 Feltöltve:2016-07-17
Játék letöltés

Váratlan, elkápráztató népszerűséggel robbant be a Nintendo legújabb Pokémon játéka, a Pokémon GO. Megjelenése utáni napokban az egész világ Pokémon lázban ég, mindenki a telefonját nyomogatva járja a világot és gyűjti a kis szörnyetegeket. A játékhoz sajnos egy nagyobb teljesítményű, modern okostelefonra van szükség – hiszen folyamatosan nyitott szemmel kell járni, hogy nyakon csíphess egy lényt. A valóság és a játék ilyen mértékű egybefonódás majdnem egyedülálló – valószínűleg ennek is köszönhető a siker. (Kiterjesztett valóságnak hívják ezt a csodát)

A játék célja, hogy az ember összegyűjtse mind a 151 féle lényt és maximálisra felfejlessze őket. Ehhez jó alaposan be kell járni a világot, hiszen az egyes lényecskék rendkívül ritkák. Ha sikerül becserkészni a kiszemelt példányt, akkor Poké labdákkal kell meghajigálni és ha ügyesen csinálod, akkor fogságba ejtetted. Ekkor indulhat a trenírozás, különféle módszerekkel fejlesztheted a harci szörnyet.

Jópofa, szórakoztató és igen egyedi játék – mindenképpen érdemes kipróbálni.

Hasonló játékok