Minecraft

Kaland játék
Minecraft játék ingyenes letöltése

Minecraft egy fantasztikus, egyedi, nyitott világú játék; ahol tényleg bármit megtehetsz. Lego szerű blokkokból építhetsz épületeket, alakíthatod a tájat, termeszthetsz, kalandozhatsz. A lehetőségek száma végtelen.

Minecraft adatlap

💼 Fejlesztő:Mojang
💿 Kategória:Játék, Kaland játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2015-07-01
Játék letöltés

Az utóbbi évek egyik legnagyobb játéksikere a Minecraft; bevallom én sose értettem miért. Mivel kár szó nélkül elmenni mellette, ezért a Kombo hasábjain is foglalkozok vele egy keveset. (Ha már ismered a játékot, akkor teketória nélkül, ingyenesen letöltheted).

Minecraft világa hatalmas, végtelen – van is egy csávó aki lényegében abból él, hogy elsétál a Minecraft világ legvégéig – három év alatt még nem jutott oda. Ebben a szép nagy, kockákból álló világban nagyjából bármit megtehetsz, amennyiben a bármi alatt más kockák lebontását, átrendezését, vagy felépítését értjük. A magyarosan “májkraft” játék lényege leginkább az építkezés; lego szerű elemekből a kreatív és szorgos játékosok elképesztő dolgokat hoznak létre. A kreatív játékmódban végtelen mennyiségű nyersanyag és életerő áll rendelkezésünkre; így koncentrálhatunk az alkotásra, nem kell élelmet vadászni, nyersanyagot bányászni és menekülni a szörnyek elől.

A túlélő játékmód – baromi meglepő módon – a túlélésre fókuszál. Kicsi szerencsétlen kis emberként egy szál csákánnyal kell szembeszállnunk a zord világ veszélyeivel. A földet kell túrni, hogy némi hasznos alapanyaghoz jussunk, amiből egy kis kuckót barkácsolhatunk össze, ahol a az élelmet tárolhatjuk és elbújhatunk az éjszakai szörnyek támadásai elől. Mert ugyanis ha leszáll az est, zombik meg minden csúnyaság özönlik felénk, hogy lerágják a csontjainkat.

Amire esetleg nem lenne képes az alapjáték, azt a Minecraft mod közösségek kreálmányaival kiegészíthetjük; rendkívül gazdag mod adatbázisok léteznek. Innen bátran letölthetünk mindenféle jóságot – halál ingyen.

MesterMC a magyar Minecraft közösség

Minecraftozni is akkor a legjobb, ha az ember a barátaival teheti ezt meg. Szerencsére már Magyarországon is számos kezdeményezés alakult a Minecraft játék köré. Ha a MesterMC klienst innen töltheted le, amíg folyik az installálás, sasold meg a Facebook csoportjukat is a sok hasznos infóért.

Minecraft: Pocket Edition

A Pocket Edition a Minecraft telefonos verziója. Nagy különbség nincsen a PC-s verzió és a telefonosok közt – sokak szerint nem annyira kényelmes telefonon a játék. Folyamatos kiegészítők és fejlesztések miatt sosem lehet megunni.

Minecraft letöltése ingyen - elérhető változatok

Hasonló játékok