HU Minecraft

Kaland játék
HU Minecraft játék ingyenes letöltése

HU Minecraft kliens letöltése. Játssz Te is a legnagyobb ingyenes, magyar nyelvű Minecraft verzióval és csatlakozz a közösséghez.

HU Minecraft adatlap

💼 Fejlesztő:HU Minecraft
💿 Kategória:Játék, Kaland játék
🕹️ Platform:
🕑 Feltöltve:2017-03-22
Játék letöltés

A HU Minecraft egy magyarországi Minecraft szerver, ahol könnyen és ingyenesen játszhatsz a hozzád hasonló magyar játékosokkal. (Ha inkább az eredetivel játszanál akkor itt töltheted le)

A játék szabályai a jól ismert Minecraft alapot követik, semmi lényeges módosítás nincs ahhoz képest. A választható módok:

  • Túlélő: Ebben a játékmódban a békés építkezésnek és felfedezésnek kevés dolog állja akadályát. És ez a kevés dolog az éjszaka felbukkanó szörnyek (creeperek). Ezek lezabálhatják az arcod, meghalhatsz és maradandó károkat okoznak. Érdemes tehát éjszakai menedéket építened, különben pórul jársz. Ha már van menedéked, akkor békés állatkákat háziasíthatsz és termelheted velük az erőforrást.
  • Klasszikus: Vár a hatalmas, generált világ, hogy felfedezd. Kedvedre építkezhetsz, lazulhatsz. Ebben a játékmódban hozhatsz létre kaland térképet (adventure map).
  • Kaland: Ebben a játékmódban előre létrehozott térképen kalandozhatsz. Viszont a hagyományos játékszabályok nem teljesen érvényesülnek, hiszen nem bonthatod le és építheted fel kedvedre a helyszíneket. Másféle Minecraft élmény, de élvezetes.
  • Kreatív:Ez a játékmód teljesen a kreatív alkotásra, építkezésre fókuszál. Alapból minden eszköz rendelkezésedre áll, bármit létrehozhatsz.

A magyar Minecraft szerveren játszva extra játékmódokkal is találkozhatsz, így akár PVP (játékos a játékos ellen) kihívással is szembesülhetsz. De csak ha keresed a bajt :).

A Hu Minecraft telepítéséhez Java Runtime Enviroment -re van szükséged. Ezt innen tudod letölteni.

HU Minecraft letöltése ingyen - elérhető változatok

Hasonló játékok