Gates of Andaron

Kaland játék
Gates of Andaron játék ingyenes letöltése

Járd be Iberia mesés vidékeit, csatlakozz a három szövetség egyikéhez, fejleszd karaktered és gyűjtsd be a zsákmányt ebben a remek MMORPG-ben.

Gates of Andaron adatlap

💼 Fejlesztő:Gameforge
💿 Kategória:Játék, Kaland játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2017-02-21
Játék letöltés

A játék egy klasszikus MMORPG, ahol a karakterünket kell fejlesztened, küldetéseket megoldanod és minél jobb felszereléseket beszerezned.

Iberia világát ismerhetjük meg, ahol három háborúzó királyság szabdalja fel a földeket. Valorian birodalma az erőt, a katonaságot és a fegyelmet részesíti előnyben. A Derioniak az tudomány és a mágia ismerői és az uralkodó varázslovagjai alkotják az ország erőinek jelentős részét. Gor királysága pedig a kereskedelemre fekteti a hangsúlyt. Három faj és hat kaszt közül választhatsz és te döntheted el, hogy melyik királyság oldalán szállsz majd harcba.

A játékban rengeteg küldetés van, a történet mégsem erőssége a játéknak. Cserébe remek PvP élményben lehet részed, hiszen a játék többféle játékosok közötti harcnak is teret ad. A legérdekesebb talán a birodalmak közötti harc, ahol akár 50 fős haderőket is irányíthatsz.

A játék ingyenesen letölthető és sok órányi szórakozást biztosít majd, de ha megtetszik és később igazán komolyan szeretnéd venni, akkor érdemes lesz majd a fejlesztésekre is költened.

Gates of Andaron letöltése ingyen - elérhető változatok

Hasonló játékok