6Quest játék ingyenes letöltése

6Quest egy ingyenes, Kaland Játék Kockázat jellegű, magyar nyelvű interaktív könyv. A "lapozgatós könyvek" hagyományai modern köntösben. Android telefonra.

6Quest adatlap

💼 Fejlesztő:6Quest
💿 Kategória:Játék, Kaland játék
🕹️ Platform:Android
🕑 Feltöltve:2016-11-26
Játék letöltés

Ha a nyolcvanas években, vagy valamennyivel előbb születtél, akkor biztosan találkoztál már a Kaland Játék Kockázat sorozat valamelyik darabjával. Vagy valamelyik koppintásával; hiszen a lapozgatós játékkönyvek igen hamar szereztek nagy rajongótábort maguknak.

De miért is fontos mindez? Azért, mert a 6Quest ennek az örökségnek a modern feldolgozója; zseniális módon ötvözte a hagyományos, fantasy interaktív játékok világát a modern technikával. Ami nekem különösképpen tetszik, hogy nincsen kockadobálás, egyáltalán a véletlennek semmilyen szerepe nincsen.

Egy regény ami játék, egy regény, ami a döntéseid alapján alakul

Ha esetleg nem ismered a műfajt: az interaktív regény egy olyan mű; ahol a hagyományos könyvekkel ellentétben az olvasó (játékos) döntései alapján folytatódik a történet. Te döntöd el, hogy az egyes helyzetekben hogyan reagálsz, hogyan oldod meg az előtted álló feladatot. És ami a legjobb az egészben: a játék magyar nyelven is elérhető!

A játékban jelenleg 3 különféle kaland van:

  • Ébredés: Egyfajta bevezető, “tutorial” küldetés. Itt megismerheted a játék háttérvilágát, nagyon jól átjön az ötletesen felépített háttértörténet. A kaland első fele inkább a sztorira fókuszál (ez nem is annyira interaktív); a második felében pedig egy próba elé állít minket: ki kell jutni egy labirintusból és le kell győzni a kijáratot őrző szörnyet.
  • Szürke hétköznapok: Egy rendkívül vicces, már-már Terry Pratchett Korongvilágjának a színvonalát elérő történet, ahol egy városőr mindennapjait élheted át. Az egyes napokon több megoldandó bűneset közül választhatsz; emiatt a játék újrajátszhatósága nagyon magas. Zseniális.
  • Hajótörött: Egy sanyarú sorsú kalóz sorsát élheted át, aki nincstelenül ért partra egy elsőre lakatlannak tűnő szigeten. Sajnos ebből még csak egy demó látott napvilágot; így túl sokat nem tudok még mondani róla.

A műfaj rajongóinak 100%-ban ajánlani tudom, de ha szeretsz olvasni, vagy érdekelnek az egyedi hangulatú, érdekes fantasy történetek, akkor is ajánlom a letöltést. Egyedül az iPhone tulajdonosok szomorkodhatnak, hiszen a játék még csak Android mobilokon elérhető.

6Quest letöltése ingyen - elérhető változatok

Hasonló játékok