Fifa Manager 12

Focis játék
Fifa Manager 12 játék ingyenes letöltése

Szereted a focit? Mi lenne ha lehetőséged nyílna, hogy ne csak a pályán mutasd meg mit tudsz, hanem a saját csapatodat irányítva vidd el az összes kupát?

Játék letöltés

A Fifa Manager 12-ben egy igazi football edző bőrébe bújhatsz. Saját csapatodat menedzselheted, miközben különböző kupákon és barátságos meccseken vezeted őket győzelemre.

Az elején egy gyengébb játékosokból álló csapat kerül a kezed alá, innen kell felküzdened magad a legjobbak közé. A meccsek között edzheted meglévő labdarúgóidat, jobb játékosokat vehetsz, szponzorokat szerezhetsz. Majd barátságos mérkőzéseken próbálhatjátok ki magatokat, amikor pedig készen álltok, akkor irány a bajnokság!

A meccsek alatt a FIFA játékokból megszokott közvetlen irányítás helyett a csapat taktikáján változtathatsz. A Fifa Manager az edzői lét számos aspektusát próbálja élethűen visszaadni, hogy minél jobban beleélhesd magad egy football menedzser helyébe.

Fifa Manager 12 letöltése ingyen - elérhető változatok

Letöltés Windows-ra
Notice: Undefined variable: game_link in /home/kertinfo/jatek-letoltes.hu/wp-content/themes/kombo/single.php on line 379