FIFA 15 játék ingyenes letöltése

Az örökké fejlődő FIFA sorozat legújjabb darabja, a FIFA 15 páratlan élethűséggel adja vissza a legrangosabb focimeccsek izgalmát. Ebben aztán tényleg átélheted a világ legnagyobb sporteseményét.

Játék letöltés

Hatalmas újdonsággal rukkolt elő az EA, amikor bevezette a FIFA 15 esetében a játékosok érzelmi világát (amit magyarul nagyon sután érzelmi intelligenciának neveztek el – bah). Focistáink örülnek ha valamit jól csinálnak, izgulnak ha fontos helyzet van, dühösek ha elba elszúrnak valamit. Ez persze nem csak a dráma élvező, popcornrágó közönség miatt fontos, hanem valóban kihat a játékosok viselkedésére. Állítólag 600 féle érzelme van ezeknek a gazdag érzelemvilágukról híres sportolóknak – azért ez kicsit túlzásnak tűnik.

A rajngók számára jó hír: a kapusok most már tényleg sokkal jobban, ügyesebben cselekszenek, nem annyira fakezűek, mint mondjuk a FIFA 13-ban. Mivel én nem vagyok akkora foci fan, így nekem nem igazán tűnt ez fel, de ezt írták a doboz hátuljára, így elhiszem :).

Ami viszont nekem is szembeszökő volt, az a káprázatosan élethű játékos és pálya modellezés. Le a kalappal nagyon odatették magukat a fejlesztők.

FIFA 15 letöltése ingyen - elérhető változatok

Letöltés Windows-ra
Notice: Undefined variable: game_link in /home/kertinfo/jatek-letoltes.hu/wp-content/themes/kombo/single.php on line 379