FIFA 13 játék ingyenes letöltése

FIFA 13 a népszerű focis játék sorozat 2013-as darabja. Bármelyik FIFA-t töltöd le, rossz lóra nem tehetsz. Káprázatos játék.

FIFA 13 adatlap

💼 Fejlesztő:EA Sports
💿 Kategória:Játék, Focis játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2015-07-17
Játék letöltés

A FIFA 13 – a sorozat többi darabjával együtt – minden focirajongónak kötelező (nekem tehát nem annyira :)). Ezúttal a saját élmények és vélemény helyett kénytelen vagyok a nyers tényekkel előrukkolni, hogy kapjatok valami információt a játékról. Ha már ide tévedtél a játék ingyenes letöltése reményében.

Azt fontos tudni, hogy ez csak egy demo, de hogy pontosan milyen korlátozással jár… inkább nem rontom el a kellemetlen meglepetést 😀 . Szóval a játékban összesen 500,  a valóságban is létező csapat közül választhatunk, összesen bő 15.000 játékos közül. Lényegében az adott kor összes, kicsit is ismert focistája játszható.

Kiemelt funkcióként a kifinomult mesterséges intelligenciát szokták emlegetni; a csapatunk többi tagja  – és sajnos az ellenfél csapatának tagjai is – valódi összjátékot mutatnak,  és még a bírók is jobb döntéseket hoznak. Szóval frankó a játék, azt mondom.

FIFA 13 letöltése ingyen - elérhető változatok

Hasonló játékok