My Little Farmies

Farmos játék
My Little Farmies játék ingyenes letöltése

Építsd fel a saját farmodat ebben a kedves kis böngészős játékban! Nevelj állatokat, ültess növényeket és arasd le a terményt. Szép grafika, egyszerű játékmenet és sok órányi szórakozás vár rád a My Little Farmies játékban.

My Little Farmies adatlap

💼 Fejlesztő:Upjers
💿 Kategória:Játék, Farmos játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2017-11-06
Játék letöltés

A többi farmos játékhoz képest lassabb játékmenet jellemzi, ezért kitűnő lehet, ha hosszabb távra keresel játékot. Elég naponta pár percet ránézned a farmodra vagy akár órákat is eltölthetsz a gabona betakarításával. Ha igazán szeretnéd felgyorsítani a farmod fejlődését, akkor akár valódi pénzzel is vásárolhatsz fejlesztéseket.

Kezdetben csak néhány növény és kisebb állatok állnak majd rendelkezésedre. Ahogy haladsz előre a szintekben egyre több növényt ültethetsz, lovakat nevelhetsz és számos izgalmas fejlesztést fedezhetsz fel. A betakarított terményt eladhatod vagy feldolgozhatod a farmon található épületek, például malom vagy kifőzde segítségével.

A játékot könnyű játékmenet és alapos tutorial jellemzi, így jó kezdés lehet akkor is, ha még soha nem játszottál hasonló játékkal. A grafika szép és részletes, minden állatnak és növénynek egyedi animációja van. Ezek együttesen egy nagyon kedves és barátságos légkört teremtenek, amit a nagyképernyős mód tesz teljessé.

Akár hosszú hónapokat is eltölthetsz ezzel a játékkal, az egyre nehezebb küldetések mindig ellátnak majd tennivalóval. Ha pedig meghívod a barátaidat is, akkor egymást segítve fejleszthetitek majd szomszédos gazdaságaitokat.

My Little Farmies letöltése ingyen - elérhető változatok

letöltés

Hasonló játékok